Ένα μικρό ιστορικό της εταιρείας μας

Η εταιρεία AutoTechnika δραστηριοποιείται στον χώρο της Φανοποιίας και Επισκευής αυτοκινήτων στην Ξάνθη εδώ και περίπου 20 χρόνια. Η εμπειρία όλων αυτών των ετών μας έχει εδραιώσει σαν μια από τις πλέον αξιόπιστες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου των αυτοκινήτων στο νομό Ξάνθης αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης.

Με στρατηγικές συνεργασίες όπως αυτή με την GLASSDRIVE το 2015 που αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο των κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα, ενισχύεται η θέση μας στην τοπική αγορά δημιουργώντας ένα ισχυρό brand στον τομέα της επισκευής αντικατάστασης επιδιόρθωσης παρμπρίζ και κρυστάλλων αυτοκινήτου. Με τη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση που μας παρέχει η GLASSDRIVE βελτιωνόμαστε συνεχώς ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Μόνο έτσι μπορείτε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας βρίσκεται στα καλύτερα χέρια. Στα χέρια των ειδικών.

  • Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις & υπηρεσίες στην επισκευή του αυτοκινήτου σας με άρτιο τελικό αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει πλήρως.
  • Αντικαθιστούμε και επισκευάζουμε κάθε ζημιά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας άμεσα χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε.
  • Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία με τις ασφαλιστικές εταιρείες ώστε να μην ασχοληθείτε εσείς με τη γραφειοκρατία ούτε στο ελάχιστο.
  • Χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και όχι φθηνές απομιμήσεις για να αισθάνεστε σίγουροι για το αυτοκίνητο σας.
  • Διαθέτουμε κρύσταλλα παράθυρα παρμπρίζ για κάθε μάρκα αυτοκινήτου κι όλα αυτά με τη σφραγίδα GlassDrive Saint-Gobain brand.
  • Όσο ετοιμάζουμε το αυτοκίνητο σας απολαμβάνετε τον καφέ σας στο ευχάριστο & ασφαλές χώρο αναμονής μας που πληρεί όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής.

 

Φανοποιείο Βαφείο Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων για το νομό Ξάνθης.

Επισκευή Αντικατάσταση Παρμπρίζ Κρυστάλλων Τζαμιών Αυτοκινήτων όλων των Ειδών & Εταιρειών.

Άριστο Αποτέλεσμα Ταχύτατη Εξυπηρέτηση Άμεση διαδικασία με Ασφαλιστικές.

Αυτοκίνητα Εξυπηρέτησης Πελατών.